HTS4ALL 

HTS4ALL  staat voor (Hendriks) High Tech Service Voor Iedereen !!!

Of als je hem anders zou interpreteren:   (Hendriks) HeCargo Trading  Service Voor Iedereen !!!

 

In 2006 zijn we begonnen met een automotive handelsonderneming & Service /Reparatie bedrijf genaamd HeCargo ,het bedrijf is opgericht door Dhr. Hendriks  die zelf naast het sleutelen in de  Automotive industrie , daarnaast ruim 28 jaar ervaring heeft binnen de High Tech Wereld en daarin diverse technische functies heeft bekleed, dan kunt u denken aan een functie van Technician /Onderhouds & Service monteur, Senior Technician/Technisch Coördinator, (Senior) Field Service Engineer , Equipment Engineer maar ook als Facility & Equipment Manager. Doordat ik op diverse niveaus heb gewerkt ,is het makkelijke communiceren met elkaar ,deze diversiteit aan  ervaring heb ik opgedaan de afgelopen 28 jaar bij diverse bedrijven binnen Europa .

HeCargo doet alles op automotive gebied, van het sleutelen en onderhouden van een voertuig, heftruck of Kranen ,tot het plaat technisch herstellen van voertuigen ,of compleet ombouwen van bv diesel naar benzine, we deden het allemaal. Eind 2023 hebben we besloten het roer ,om te gooien om toch weer terug te keren in de High Tech Service  er  kwam  steeds meer vraag vanuit andere branches dan de automotive industrie om ook daar engineering werk, technisch advies ,service, onderhoud  & reparatie uit te voeren extern op een andere locatie dan ons bedrijfsadres.

Door deze ontwikkeling vonden de de naam HeCargo  niet meer  passen bij ons nieuwe concept. 

HeCargo  voert sinds december 2023  enkel op kleinschalig niveau ,en enkel op afspraak nog activiteiten uit in de Automotive industrie tevens werd vanaf december 2023 de nieuwe naam 

HTS4ALL = (Hendriks) High Tech Service Voor Iedereen !!! ,bedacht ,door onze oudste zoon .

Die ook het nieuwe logo gemaakt heeft voor ons nieuw concept. De website hebben we samen gemaakt ! Waarmee 2024 een spannend jaar wordt voor ons als bedrijf ,want eigenlijk ondanks dat je al zo lang bestaat gaan we nu  toch wel compleet iets nieuws starten.

Maar dat heet ook weer ondernemen, het is vallen en opstaan en weer doorgaan!

 

HTS4ALL  gaat dan ook High Tech  technisch advies & onderwijs, onderhoud ,reparaties en service  verlenen op Elektrisch, Elektronisch, Mechatronisch, Mechanisch, Robotica, WTB, Pneumatisch ,Vacuüm technisch, Airco (warmtepomp) ,Koel technisch ,Automotive en Energie technisch  gebied  voor iedereen !!!

 

En of het nu gaat om het ondersteunen van een Technische dienst  voor een bepaalde of langere periode of om een klus voor een  particuliere klant, wij ondersteunen u graag !

De eerste maanden van ons nieuw concept ,hebben we dan ook een speciale actie voor iedereen !

 

De 21% weg BTW actie, als u ons inhuurt betaald u geen 21 % BTW over ons uurloon .

Hoe mooi is dat ?  Deze actie duurt zo lang als dat het hier vermeld staat ! 

 

Wij zijn ook in het  bezit van het Airco/Koel technisch BRL200/STEK 2 certificaat en mogen dan ook uw Airco/warmtepomp van service en onderhoud voorzien !

 

WIJ ONDERSTEUNEN JOUW ALS PARTICULIER OF UW TECHNISCHE DIENST DOOR DE FLEXIBELE INZET VAN HTS4ALL ,WANT ALS HET OM TECHNIEK GAAT ,IS HTS4ALL WELLICHT DIE HET VOOR U MAAKT !!!

 

Dus bent u particulier en heeft u een technische klus waarbij u hulp nodig heeft of u niet goed kent ?

Of heeft u een bedrijf met een TD afdeling (Technische Dienst) of stuurt u als leidinggevende een TD aan ,en is uw  TD opzoek naar een High Tech Engineer/ Monteur/Technician voor een bepaalde periode die varieert van 1 dag tot enkele maanden en langer ,wellicht  kan HTS4ALL u ondersteunen met onze brede technische kennis en  flexibele inzet  ?  

 

Wilt u weten welke Diensten we zoal kunnen uitvoeren voor u ,of wilt u contact met ons opnemen?

Kijk gerust op onze DIENSTEN pagina, of neem gerust  vrijblijvend contact met ons op ,dan heeft u binnen 24 uur een passend antwoord of we u kunnen helpen.