HTS4ALL HECARGO

HTS4ALL  staat voor (Hendriks) High Tech Service Voor Iedereen !!!

Of als je hem anders zou interpreteren:   (Hendriks) HeCargo Trading  Service Voor Iedereen !!!

 

HeCargo   bestaat  sinds 2006 ,en was  in eerste instantie puur als  handelsonderneming & 

Service /Reparatie bedrijf   actief op Automotive gebied later omdat er steeds meer vraag kwam vanuit de High Tech Techniek  zijn we ook  in de High Tech wereld gaan werken op Service /Reparatie en Engineer niveau. Mocht u meer over ons ontstaan willen weten kijk gerust op onze   GESCHIEDENIS   pagina.

 

Wilt u meer weten wat onze diensten zijn en wat we zoals doen , kijk dan gerust op onze Diensten pagina op onze website , of via onderstaande button 

Uiteindelijk zal de naam  HeCargo  verdwijnen in de loop van de jaren en zal  HTS4ALL de nieuwe naam worden van het gehele bedrijf en concept. Om iedereen ruim de tijd te gunnen en te  wennen aan de nieuwe naamvoering blijft de naam  HeCargo voorlopig nog bestaan.

 

HTS4ALL   blijft  technisch advies , onderhoud ,reparaties en service  verlenen op Elektrisch, Elektronisch, Mechatronisch, Mechanisch, Robotica, WTB, Pneumatisch ,Vacuüm technisch, Airco (warmtepomp) , Koel technisch ,Automotive en Energie technisch  gebied  voor iedereen !!!

En of het nu gaat om het ondersteunen van een Technische dienst  voor een bepaalde periode of om een klus voor een  particuliere klant wij ondersteunen u graag !

Dus heeft u als particulier een nieuwe meterkast een nieuwe Airco of EV paal (elektrische auto laadpaal) gekocht  ,maar bent u niet bevoegd deze zelf te installeren volgens de huidige normen zodat u ook verzekerd bent van de juiste werking en aansluiting ervan ? Ook dan  helpen wij u daarmee wij zijn in bezit van het Airco/Koel technisch BRL200/STEK 2 certificaat en hebben jaren lange ervaring op Elektrisch, Elektronisch, Mechatronisch, Mechanisch, Robotica, WTB, Pneumatisch ,Vacuüm technisch, Automotive en Energie technisch  gebied   !

 

WIJ ONDERSTEUNEN JOUW ALS PARTICULIER OF UW TECHNISCHE DIENST DOOR DE FLEXIBELE INZET VAN HTS4ALL ,WANT ALS HET OM TECHNIEK GAAT ,IS HTS4ALL WELLICHT DIE HET VOOR U MAAKT !!!

 

Dus bent u particulier en heeft u een technische klus waarbij u hulp nodig heeft of u niet goed kent ?

Of heeft u een bedrijf met een TD afdeling (Technische Dienst) of stuurt u als leidinggevende een TD aan ,en is uw  TD opzoek naar een High Tech Engineer/ Monteur/Technician voor een bepaalde periode die varieert van 1 dag tot enkele maanden en langer ,wellicht  kan HTS4ALL u ondersteunen met onze brede technische kennis en  flexibele inzet  ? 

Neem  dan gerust  vrijblijvend contact met ons op ,dan heeft u binnen 24 uur een passend antwoord of we u kunnen helpen.